• Gratis verzenden vanaf €50,-
  • 1-3 werkdagen levertijd
  • Niet goed geld terug
Categorieën

Schroefnoppen

Adidas KAISER SCHROEF
Adidas KAISER SCHROEF
€ 99,95 € 39,95
Adidas World Cup Schroefnop
Adidas World Cup Schroefnop
€ 159,95 € 49,95

Voetbalschoenen met schroefnoppen online kopen

Bestel je voetbalschoenen met schroefnoppen online of kom langs in onze winkel Sport 2000 Sportpaleis Almere of Sportpaleis.nl Amsterdam.

Voetbalschoenen met schroefnoppen worden ook wel SG voetbalschoenen genoemd. SG staat voor Soft Ground (zachte grond). In ons assortiment vindt je diverse modellen van Nike en Adidas in senior maten.

Klassieke modellen als de Adidas Kaiser Cup en Adidas World Cup staan garant voor een superieure grip in slechte weer op natte en drassige velden. Professionele voetballers gebruiken de voetbalschoenen met schroefnoppen vaak omdat de velden vlak voor de wedstrijden nog besproeid worden om zo de bal beter te laten rollen. Een SG voetbalschoen heeft meestal 2 noppen van 16mm op de achterzijde en 4 noppen van 13mm onder de voorvoet. Het schroefdraad van de noppen is meestal universeel maar er zijn ook modellen met noppen die afwijken van de standaard maat schroefdraad op de nop. Deze modellen hebben vaak een breder schroefdraad.

Keepers maken ook vaak gebruik van voetbalschoenen met afschroefbare noppen omdat ze dan een betere afzet en tractie hebben. SG voetbalschoenen zijn echter niet geschikt voor het spelen op kunstgras vanwege de instabiliteit van SG schoenen op kunstgras.

Divide