Winkelwagen
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Garantie & klachten

Sportpaleis.nl garandeert dat elk door haar geleverd artikel voldoet aan de normale eisen van deugdelijkheid en bruikbaarheid. Voor de geleverde producten gelden de wettelijke regels voor garantie en conformiteit. Wij behandelen eventuele klachten zo snel mogelijk, uiterlijk binnen 14 dagen. Mocht het meer tijd nodig hebben dan zullen wij je hiervan op de hoogte stellen. Bij het ondervinden van een klacht vragen wij je contact op te nemen met onze klantenservice. Onze medewerkers zullen proberen de klacht naar ieder tevredenheid op te lossen.

Artikel kapot of beschadigd ontvangen?


Ondanks onze zorgvuldige logistieke behandeling kan het helaas voorkomen dat een artikel tijdens het vervoeren wordt beschadigd. Wanneer dit bij jou het geval is neem dan contact op met onze klantenservice.

Mocht je dit niet op prijs stellen, dan is altijd mogelijk om contact op te nemen met de afdeling bemiddeling van Webshop Keurmerk waar Sportpaleis.nl bij is aangesloten. Mocht de bemiddelingspoging tot enige reden niet tot bevredigende oplossing leiden, dan bestaat de mogelijkheid om je geschil voor te leggen aan de Geschillencomissie (SGC).


Geschillen Commissie Stichting Webshop
Postbus 90600
2509 LP Den Haag
http://www.keurmerk.info/

iDEAL Betaal later in 14 dagen Betalen aan de kassa MasterCard Visa Paypal Bancontact Sofort VVV-giftcard Apple Pay Google Pay American Express

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.