Winkelwagen
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Voetbalschoenen

Aantal per pagina
Sorteer op
Filters
Filters
221 Producten
Nike
Direct bestellen
Nike
Direct bestellen
Nike
Nike PHANTOM GX II ELITE FG
€ 259,95 voor € 239,95
Direct bestellen
Nike
Direct bestellen
Nike
Direct bestellen
Nike
Direct bestellen
Nike
Direct bestellen
Adidas
Direct bestellen
Adidas
Direct bestellen
Adidas
Direct bestellen
Adidas
Direct bestellen
Adidas
Direct bestellen
Adidas
Adidas PREDATOR ELITE L FG
€ 259,95 voor € 239,95
Direct bestellen
Adidas
Direct bestellen
Adidas
Direct bestellen
Adidas
Direct bestellen
Adidas
Direct bestellen
Adidas
Direct bestellen
Puma
Direct bestellen
Puma
Direct bestellen
Puma
Direct bestellen
Puma
Direct bestellen
Puma
Direct bestellen
Puma
Direct bestellen

Voetbalschoenen online kopen

Voetbalschoenen kopen vereist een goede voorbereiding en is afhankelijk van de ondergrond, positie, persoonlijke smaak en het type voetballer. Wij bieden een ruim assortiment met de nieuwste voetbalschoenen in volwassen en kindermaten van o.a. merken zoals Nike, Adidas en Puma aan. Wij hebben voetbalschoenen met diverse noppenstructuren zoals: vaste noppen (FG), schroefnoppen (SG) en multi-noppen (AG) en (TF) voor kunstgras en turfvelden, ook voor indoor voetbalschoenen (IC) hebben wij diverse zaalvoetbalschoenen direct vanuit voorraad leverbaar.  Door de samenwerking tussen de beste spelers ter wereld en de fabrikanten ontstaan er nieuwe innovaties en worden hele collecties afgestemd op de behoefte van spelers zoals Lionel Messi en Cristiano Ronaldo. Deze ontwikkelingen op het gebied van voetbalschoenen worden door ons allemaal op de voet gevolgd. De diverse modellen kicksen zijn verkrijgbaar voor heren, dames en kinderen in de meest waanzinnige kleuren combinaties. De nieuwste ontwikkeling op het gebied van voetbalschoenen zijn de halfhoge modellen met een sok-achtige pasvorm. Deze sok-achtige pasvorm zorgt voor een betere lockdown in de voetbalschoenen waardoor je met veel meer gevoel een actie kan inzetten. Door de nieuwste materialen in de voetbalschoenen toe te passen worden deze lichter in gewicht en is het niet meer een vereiste om je schoenen eerst flink in te lopen. Je trekt de schoen aan en het materiaal vormt zich naar je voeten.

Voetbalschoenen met vaste noppen (FG)

Voetbalschoenen met vaste noppen worden het meest gebruikt en zijn er voor heren, dames en kinderen. De schoenen worden FG schoenen genoemd, FG staat voor Firm Ground. Een Firm Ground voetbalschoen is geschikt voor het spelen op natuurlijke grasvelden maar worden ook gebruikt op kunstgras. Het nadeel van het gebruik van FG voetbalschoenen ten opzichte van AG kunstgrasschoenen is dat de voetbalschoenen sneller zullen slijten doordat er meer wrijving is dan op gewoon gras. De ronde FG noppen structuur zorgt voor een goede grip en tractie op het veld.

Voetbalschoenen met Schroefnoppen (SG)

Voetbalschoenen met schroefnoppen worden gebruikt op drassige en natte natuur grasvelden. De voetbalschoenen worden SG schoenen genoemd, SG staat voor Soft Ground. Een Soft Ground voetbalschoen is door de lengte van de nop niet geschikt voor het spelen op kunstgrasvelden. Een soft ground voetbalschoen heeft noppen die verwisselbaar zijn, de meest voorkomende noppen configuratie bestaat uit 2 langere (16mm) noppen op de achterzijde en 4 kortere noppen (13mm) voor.

Voetbalschoenen voor kunstgras (AG)

Kunstgras voetbal velden zijn niet meer weg te denken uit de hedendaagse voetbal cultuur en de meeste voetballers onder ons trainen tegenwoordig op kunstgras. Voetbalschoenen voor kunstgras worden AG schoenen genoemd, AG staat voor Artificial Gras (Kunstgras). Deze modellen hebben meerdere kleine noppen op de onderzijde die gemaakt zijn van slijtvaster materiaal.

Voetbalschoenen voor Kunstgras en Turfvelden (TF)

TF voetbalschoenen zijn schoenen met een multi-noppen structuur op de zool die geschikt is voor het spelen op kunstgras en astro-en turfvelden, de letters TF staan voor Turf. Dit soort voetbalschoenen worden ook vaak gebruikt op straat maar zal op ondergronden als asfalt of steen toch sneller slijten. De structuur van de TF voetbalschoen is ook geschikt voor het spelen op velden die door de invloeden van het seizoen (vorst en zon) hard geworden zijn. Voetbalschoenen met een multi noppenzool zijn geschikt voor het voetballen op kunstgras en gravel en astro velden. De multi noppen structuur onder de zool wordt ook vaak gebruikt op straat maar zal op dit soort ondergronden toch sneller slijten, de tufschoenen worden het meest gebruikt tijdens trainingen op kunstgras voetbalvelden. De multi noppen zool van de TF voetbalschoen wordt ook gebruikt op door de vorst hard geworden voetbalvelden en geven hierop een goede grip.

Indoor voetbalschoenen (IC)

Indoor voetbalschoenen zijn geschikt voor het spelen van futsal, zaalvoetbal en straatvoetbal. Zaalvoetbalschoenen voor heren en kinderen zijn altijd laag bij neus om beter onder de bal te komen en zijn op slijtgevoelige plekken extra verstevigd tegen wrijving waardoor ze duurzamer zijn.
De indoor modellen hebben een zool die door het profiel een goede grip op de ondergrond geeft en hierop geen strepen achterlaten. De schoenen worden ook veel gebruikt op straat en zijn replica's van de voetbalschoenen waar de topspelers op het veld mee spelen.

iDEAL Betaal later in 14 dagen Betalen aan de kassa MasterCard Visa Paypal Bancontact Sofort VVV-giftcard Apple Pay Google Pay American Express

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.