Winkelwagen
Filters

Geselecteerde filters

  • Black Bananas
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Black Bananas

Aantal per pagina
Sorteer op
Filters
Filters
199 Producten

Geselecteerde filters

  • Black Bananas
Black Bananas
Black Bananas WOODS Trackpants
€ 64,95 voor € 39,95
Black Bananas
Black Bananas HIKE Trackpants
€ 84,95 voor € 64,95
Black Bananas
Black Bananas Commander Sweatsuit Men
€ 209,95 voor € 89,95
Black Bananas
Black Bananas Commander Sweatsuit Women
€ 209,95 voor € 89,95

Black Bananas

Black Bananas is een aantal jaar geleden vanuit een Caribische hangmat opgestart door Wesley Balnikker. Wesley liep stage en spendeerde veel van zijn vrije tijd aan het ontwerpen van unieke T-Shirts voor zichzelf en zijn vrienden. Al snel werden zijn unieke T-Shirts ontdekt en besloot Wesley om een eigen kledinglijn op de markt te brengen. Aan het logo met de “Transformator Monkey” werd de naam Black Bananas toegevoegd. Black Bananas is geboren en de kledinglijn omvat een unieke combinatie van streetwear en high-end kleding in een super mooie kwaliteit. Het unieke aan Black Bananas is dat er geen hele collectie wordt bedacht maar dat er iedere maand nieuwe items worden uitgebracht. De gedachte hierachter is dat ze bij Black Bananas vinden dat klanten altijd iets nieuws verdienen. Zodoende houden ze de collectie fris en spelen ze in op de vraag van de consument.
iDEAL Betaal later in 14 dagen Betalen aan de kassa MasterCard Visa Paypal Bancontact / Mister Cash SOFORT Überweisung VVV-giftcard Apple Pay

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.