Winkelwagen
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Trainingsmaterialen

Aantal per pagina
Sorteer op
Filters
Filters
14 Producten

TRAININGSMATERIALEN ONLINE KOPEN

Bestel je trainingsmaterialen online bij Sportpaleis.nl of kom langs in onze winkel Sport 2000 Sportpaleis Almere. Wij bieden een ruim assortiment trainingsmaterialen.

Voor het ontwikkelen van spelers zijn de juiste trainingsmaterialen van essentieel belang. Dit is het geval voor elk niveau, van beginners tot professionals. Voetbaltrainingsmaterialen helpen coaches en spelers bij het verbeteren van technische vaardigheden, tactisch begrip en fysieke fitheid. 

Voor trainingen verkopen wij allerlei hulpmiddelen om kracht coördinatie en snelheid te verbeteren. Ook om tijdens de trainingen mensen te onderscheiden verkopen wij verschillende kleuren hesjes. Wij verkopen bijvoorbeeld traningsladder om loop en sprong oefeningen te doen.

Wij verkopen verschillende trainingsmaterialen voor zowel op het veld als materialen tijdens besprekingen. zo hebben wij bijvoorbeeld een coachbord met magneten in ons assortiment.iDEAL Betaal later in 14 dagen Betalen aan de kassa MasterCard Visa Paypal Bancontact Sofort VVV-giftcard Apple Pay Google Pay American Express

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.