Winkelwagen
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Hoe plaats ik een bestelling?

Als je een artikel hebt gevonden, is het mogelijk deze aan de winkelwagen toe te voegen door op de groene knop
“ toevoegen aan winkelwagen” te klikken. Vervolgens verschijnt het artikel dat je in je winkelwagen hebt geplaatst rechts bovenaan in het scherm. Je kunt er nu voor kiezen om de bestelling af te rekenen door op de groene knop “ afrekenen” te klikken of verder te winkelen.
Nadat de gewenste artikelen aan de winkelwagen zijn toegevoegd, klik je op de winkelwagen om de bestelling af te ronden. In de winkelwagen is het mogelijk om de laatste wijzigingen aan te brengen. Nadat dit is gedaan, klik je op afrekenen. Waarna er eventueel gevraagd wordt om in te loggen.
iDEAL Betaal later in 14 dagen Betalen aan de kassa MasterCard Visa Paypal Bancontact Sofort VVV-giftcard Apple Pay Google Pay American Express

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.