• Gratis verzenden vanaf €50,-
  • 1-3 werkdagen levertijd
  • Niet goed geld terug
Categorieën
Nike Mercurial Fast By Nature

Nike Mercurial Fast By Nature

Nike Mercurial Fast By Nature

Are You Born Mercurial?

De inspiratie voor de nieuwe Nike Mercurial Fast By Nature lijn werd verkregen in de Afrikaanse savanne is nu online verkrijgbaar in onze winkels Sport2000 Sportpaleis Almere en Sportpaleis.nl Amsterdam of kijk online op Sportpaleis.nl. De Nike Fast By Nature collectie bestaat uit opvallende voetbalschoenen, zaalvoetbalschoenen, voetbalshirts, trainingspakken en accessoires voor heren, dames en kinderen.

Mode ontwerper Kim Jones, bekend van o.a. Louis Vuitton, putte zijn creativiteit uit de tijd die hij in Afrika doorbracht. Het topmodel in de Mercurial collectie, de Nike Mercurial Superfly 360, heeft een jachtluipaardprint en is geïnspireerd op de snelste jager in het dierenrijk. De Nike Mercurial voetbalschoenen worden gedragen door topspelers als Cristiano Ronaldo, Kylian Mbappé, Neymar en Lieke Martens.

Het jachtluipaard heeft het technologische design van de schoen behoorlijk beïnvloed. Senior Footwear Design Director Jeongwoo Lee en zijn team hebben de bewegingen van het jachtluipaard lang bestudeerd om inzicht te krijgen hoe het dier maximaal van zijn topsnelheid profiteert. De poten van een jachtluipaard, tijdens de jacht en op volle snelheid, bewegen in alle richtingen zonder grip en tractie te verliezen. Om dit naar een voetbalschoen te vertalen en de snelste spelers ter wereld een voordeel te geven is er gekozen voor een revolutionaire Flyknit constructie die de voet omsluit als een tweede huid. Hierdoor kan je gemakkelijk naar alle kanten bewegen zonder dat de voeten gaan glijden in de voetbalschoen. De vier noppen onder de voorvoet zorgen voor extra grip wanneer de voeten zich afwikkelen.

Modellen als de Nike Mercurial Vapor Pro XII, Mercurial Superfly VI Academy, Mercurial Vapor XII Academy zijn opvallend oranje of zwart gekleurde voetbalschoenen. De felle kleuren, fluorescerende zolen en dominante M Mercurial logo’s geven de voetbalschoenen een woeste uitstraling. Ook in de zaal of op het pleintje sta je je mannetje met de MercurialX Superfly VI Academy of MercurialX Vapor XII schoenen. Met een bijpassend voetbaltrainingspak, voetbalbroek of voetbalshirt uit de Fast By Nature collectie ben je klaar voor iedere training. 

Bekijk de nieuwe Nike Mercurial Fast By Nature collectie online op Sportpaleis.nl of kom langs in onze winkels Sport2000 Sportpaleis Almere of Sportpaleis.nl Amsterdam. 


Divide