Winkelwagen
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Asics Feel The Difference Tour Bij Sport 2000 Sportpaleis

Met de Feel the Difference Tour maken hardlopers in Nederland kennis met ASICS en Sport 2000 Sportpaleis als deskundigen op het gebied van hardloopschoenen.


ASICS Feel the Difference Tour bij Sport 2000 Sportpaleis 
Uit onderzoek blijkt dat maar liefst 80% van alle hardlopers mogelijk op verkeerde schoenen loopt. 62% hiervan heeft nooit advies gekregen. 

Middels de ASICS Feel the Difference Tour bij jou in de buurt willen we hardlopers helpen aan het juiste schoenadvies. Dit doen we door middel van een professionele loopanalyse en goed advies vanuit onze expertise als nummer 1 hardloopmerk van Europa.
Met de Feel the Difference Tour maken hardlopers in Nederland kennis met ASICS en Sport 2000 Sportpaleis Almere als deskundigen op het gebied van hardloopschoenen. 

De afspraken gaan op basis van inschrijving en inloop. Een loopanalyse afspraak duurt ongeveer 20 minuten. Schrijf je nu in voor een gratis loopanalyse op vrijdag 24 september en ontvang bij aankoop van een paar schoenen ook nog een goodybag t.w.v. €45,00! 

Inschrijven is niet verplicht, maar er zijn maar beperkte vrije inloop plekken. Inschrijven doe je hier.iDEAL Betaal later in 14 dagen Betalen aan de kassa MasterCard Visa Paypal Bancontact / Mister Cash VVV-giftcard

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.